Anunturi in ziar cu plata prin SMS – Anunturi ziare nationale plata cu cardul

Publicarea de anunturi in ziare nationale este destul de complicata, insa evolutia tehnologica ne-a permis sa simplificam procesul pentru dumneavoastra si sa puteti publica anunturile direct de acasa.Avem pregatite pe site-urile noastre doua modalitati de plata care va ajuta sa puteti achita comenzile dumneavoastra direct de acasa si IN SIGURANTA.

Pentru a trimite anuntul catre publicare, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul anunturiziarenationale.ro si sa selectati ziarul in care doriti sa publicati anuntul.Imediat va aparea o pagina cu formularul ce trebuie completat, pentru ca mai apoi sa ajungeti la partea cu plata.Cele doua modalitati de plata direct de acasa sunt urmatoarele :

  1. Anunt cu plata prin SMS – Daca alegeti aceasta modalitate, atunci trebuie sa umezi cativa pasi simpli. In primul rand trebuie sa stiti ca plata prin SMS se face doar daca pretul comenzii nu depaseste 100 de lei.Presupunand ca nu depasiti aceasta suma, va trebuie sa trimiteti unul sau doua SMS-uri (Vodafone, Orange sau Telekom) si veti primi una/doua parole, acestea urmand sa fie folosite pentru confirmare pe PAGINA DE CONFIRMARE A PLATII .
  2. Anunturi cu plata cu cardul – Plata se face instantaneu pe site-urile noastre si nu se percepe nici un fel de taxa. Sunt acceptate carduri emise sub siglele Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Va garantam ca gradul de incredere al companiei noastre este unul ridicat, dat fiind faptul ca suntem cea mai mare companie de mica publicitate in anii 2011, 2012 si 2013, iar la noi anunturile sunt publicate in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Imediat dupa ce trimiteti anuntul spre publicare, o sa fiti contactat de unul dintre colegii nostrii pentru a va transmite ultimele detalii in legatura cu publicarea anuntului.

diploma Adevarul 3 diploma Click

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro