Servicii de curatenie in sedii si birouri in Bucuresti

Reduceri substantiale in prag de sarbatoare! Firma de curatenie in imobile va ofera de acum servicii de curatenie in sedii birouri in Bucuresti la un pret imbatabil, special pentru perioada sarbatorilor de iarna. Ne ocupam noi de curatenia de iarna din sediul/biroul tau si te ajutam sa petreci un timp de calitate intr-un mediu placut, imaculat.

sigla-curatenieDe acum nu veti mai fi nevoiti sa duceti gunoiul, sa stergeti praful de pe aparatura biroului:calculatoare si imprimante, sa curatati mochetele si covoarele sau sa curatati scrumiera. Toate acestea vor fi responsabilitatea firmei noastre de servicii de curatenie in sedii si birouri in Bucuresti. Personalul nostru va ofera posibilitatea de a va bucura de micile recreatii fara a va mai gandi la curatenia din mediul de lucru. La un pret imbatabil si de o calitate incontestabila, firma de servicii de curatenie in sedii si birouri in Bucuresti pune in centrul tuturor preocuparilor ei, cerintele clientului si incearca sa se ridice la asteptarile acestuia. Utilizand unul ditre pchetele Standard sau Total de curatenie, biroul dumneavoastra va fi spatiul in care mereu v-ati dorit sa lucrati! Un mediu placut si relaxant intr-un birou curat si imaculat!

In maxim 3 ore de la preluarea comenzii dumneavoastra, o echipa de oameni responsabili, eficieni si profesionisti, vor aduce curatenia in biroul dumneavoastra in mod incontestabil!

Targ-curatenie

Spalarea mecanizata a covoarelor si a mochetelor, curatarea corpurilor de iluminat sau a obiectelor de pe birouri sunt doar cateva dintre activitatile intreprinse de echipa noastra de curatenie in sedii si birouri in Bucuresti.

Profitati acum de preturile senzationale de sarbatori si bucurati-va de un biro curat, imaculat si de o atmosfer placuta in asteptarea lui Mos Craciun!

 

Scris de A.C.