Curatenie in locuinta in Bucuresti

Sunteti multumiti de serviciile noastre si v-ati dori sa ne ocupam in mod permanent de curatenie in locuinta dumneavoastra?

sigla curatenie

In cazul acesta,va oferim in continuare servicii de curatenie in locuinta care vor face ca domiciliul dumneavostra sa arate in orice moment al zilei impecabil.Pentru asta am creeat abonamentele de intretinere a curateniei care cuprind doua pachete:pachetul standard si pachetul regal,in functie de nevoile dumneavostra.

Targ-curatenie
Fie ca locuiti intr-un apartament cu doua camere,intr-un apartament cu trei sau patru camere ori intr-o simpla garsoniera, firma noastra de curatenie la domiciliu,va asigura servicii de cea mai inalta calitate.
De asemenea,serviciile noastre vizeaza si persoanele care nu locuiesc neaparat la bloc,oferind curatenie in case/vile de o calitate remarcabila.
Si pentru ca ne straduim ca serviciile noastre sa fie cat mai utile si de o calitate ireprosabila,firma noastra de curatenie ofera clientilor o gama variata de servicii printre care si serviciul de curatare mochete sau cristalizare marmura.
Navigand pe site-ul nostru , veti descoperi o varietate de oferte garantate din punct de vedere calitativ,practice si eficiente, special creeate pentru satisfacerea nevoilor dumneavostra,intr-un timp cat mai scurt.
Preturile difera in functie de marimea locuintei si de pachetul pe care il alegeti.De exemplu,daca sunteti proprietarii unei garsoniere si alegeti pachetul Standard, echipa noastra va ofera curatenie in locuinta ,la pretul de doar 400lei/luna. Astfel va veti bucura de timpul liber ramas,intr-o locuinta impecabila si sclipitoare in fiecare zi.
Si daca v-ati saturat sa va curatati singuri casa/vila, firma noastra de curatenie la domiciliu va scapa de o zi lunga si obositoare de munca, oferindu-va curatenie in case/vile la doar 6lei/MP.

Serviciile de curatenie in locuinta oferite de firma noastra sunt ideale pentru asigurarea unui mediu cat mai curat si ingrijit de trai!

Scris de A.C.