Curatenie in imobile de sarbatori la preturi avantajoase

De sarbatori cel mai greu iti poate fi sa mentii curatenia in casa si sa faci sa arate perfect totul in casa pana in momentul cand musafirii vor sosi.In ajutorul dumneavoastra, curatenieinimobile.ro (sau King Cleaners, cum ne-am autointitulat) a decis sa lasenze o gama variata de servicii pentru detinatorii de garsoniere, apartamente, spatii comerciale sau pentru cei care isi doresc sa curete dupa constructor.

Sunt dispusi sa negocieze tarifele pentru cei care au nevoie sa curete o suprafata mai mare si au o multime de bonusuri pentru inceput. Doritorii pot afla mai multe detalii pe site-ul firmei sau pot citi acest articol in continuare.

Primul bonus si cel mai atragator, mi se pare pachetul 4+1 gratis . Daca dumneavoastra decideti ca sunteti extrem de multumit de beneficiile aduse de comandarea unui pachet de curatenie si comandati acel pachet de inca 3 ori, atunci venim a 5-a oara gratuit! Pentru comandarea acestui pachet castigati cel mai putin 200 lei !

Al doilea pachet vine pentru detinatorii de garsoniere si apartemente. In schimbul comandarii unui pachet de curatenie pus la dispozitie de catre King Cleaners ( curatenieinimobile.ro ), primiti gratuit curatarea balcoanelor. Balconul nu va fi calculat ca si suprafata a incaperii ce urmeaza a fi curatata, asa ca veti mai salva ceva bani pentru sarbatori.

Va asteptam sa comandati serviciile de la King Cleaners

si sa reveniti pe site pentru a ne spune ce parere aveti despre pachetele noastre de curatenie.