Anunt pentru proiect cu fonduri europene in ziarul Jurnalul National

Atunci cand derulezi un proiect finantat cu fonduri U.E. , tot ce iti doresti este sa mearga totul conform planului, iar pentru a promova proiectul cum trebuie ai nevoie de cele mai bune modalitati.Prin intermediul Mediapress Advertising iti poti promova proiectul prin intermediul ziarelor de circulatie nationala si locala din Romania, cuvantul tau ajungand direct catre publicul tinta al proiectului tau.

Astazi va voi prezenta doua modalitati simple de a publica o macheta pentru un proiect cu fonduri europene in ziarul Jurnalul National, acesta fiind unul dintre cele mai importante ziare din tara.

Puteti publica macheta dumneavoastra prin intermediul site-ului anunturi-fonduri-europene.ro, acesta fiind dedicat acestui gen de anunturi si oferind posibilitatea clientului de a alege oferta ce se potriveste cel mai bine bugetului in care trebuie sa se incadreze.Tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular si in maximum 24 de ore macheta dumneavoastra poate aparea pe paginile ziarului.

De asemenea, puteti lua legatura cu departamentul “Mica publicitate” din cadrul Mediapress Advertising pentru a primi indrumarea de care aveti nevoie si pentru a primi cele mai bune sfaturi de la consultantul nostru, folosind urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro