Mediapress Advertising printre nominalizatii de la Romania Mobile Awards

Aseara a avut loc gala de premiere pentru cele mai bune aplicatii romanesti, iar Mediapress Advertising s-a aflat printre nominalizatii categoriei “Utilities” cu aplicatia pentru publicarea anunturilor in ziarele nationale.

Pentru mai multe informatii despre aplicatia noastra, puteti citi urmatorul articol : Mediapress Advertising a lansat prima aplicatie pentru publicarea anunturilor in ziare nationale

Ideile aplicatiilor prezentate la gala de premiere mi s-au parut foarte bune si cred ca dezvoltarea acestui sector in Romania este inca la nivelul de incubare, dat fiind faptul ca avem dezvoltatori foarte buni, dar care inca nu s-au afirmat pe piata.Ideile de asemenea au fost geniale, multe dintre ele, insa nivelul de implementare al acestora este unul nemeritat de mic.

Sper ca la anul sa fie mult mai multi nominalizati si sper de asemenea ca gala sa dureze ceva mai mult pentru a avea timp ca fiecare dintre nominalizati sa isi prezinte aplicatia sau macar sa fie prezentate de catre organizatori.Toate aplicatiile meritau prezentate si promovate, pentru ca asa cum am spus deja, erau geniale.

Am fost incantati si mandrii sa ne numaram printre nominalizatii acestui eveniment, sa avem o sansa la a ne remarca printre dezvoltatorii de top ai Romaniei si sa trecem prin acele emotii din momentul decernarii premiilor.

Ii felicitam pe organizatori si asteptam si editia urmatoare cu tot atatea idei de aplicatii bune si cu tot atat entuziasm pe cat au aratat de data aceasta.