Mica publicitate in presa scrisa

Mica publicitate se refera la publicitatea prin publicarea unor texte scurte ce descriu bunul sau serviciul oferit spre vanzare.Atunci cand vorbim despre mica publicitate in presa scrisa, ne referim la anunturile publicate de Mediapress Advertising in ziarele de circulatie nationala sau locala.

Mica publicitate in presa scrisa este un sector important pentru dumneavoastra, antreprenorul tanar sau pentru noua dumneavoastra firma, pentru noul serviciu oferit de dumneavoastra sau pur si simplu pentru vanzarea unui bun sau serviciu pe care dumneavoastra il detineti sau doriti sa il oferiti.

In vederea publicarii anunturilor de mica publicitate in presa scrisa, puteti intra pe micapublicitate-ziare.ro .Acest site este destinat publicarii anunturilor de mica publicitate in ziare.Este detinut de Mediapress Advertising, aceeasi agentie care se ocupa si de publicarea anunturilor de mare publicitate in ziarele de circulatie nationala sau locala, insa vom vorbi despre acest subiect in alt articol.

Acest serviciu poate fi obtinut de dumneavoastra printr-un singur apel telefonic catre departamentul “Mica publicitate”, datele de contact fiind urmatoarele :

Departamentul “Mica Publicitate”

Tel. fixe: 021.301.99.45;
Mobile: 0724.572.505;
Faxuri: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro