Cum public un comunicat de presa in ziar ?

Imagineaza-ti ca publicarea unui comunicat de presa in ziar consta in efectuarea unui apel telefonic sau trimiterea unui E-mail.E usor, nu ?

Poti uita usor de toata procedura greoaie sau de contactarea fiecarui ziar in parte pentru publicarea comunicatului, poti uita si de multitudinea de plati pe care ar trebui sa le faceti dupa publicarea comunicatului (plata catre ziarul X, plata catre ziarul Y, plata catre ziarul Z ).

Pentru ca intotdeauna ne-am gandit la timpul tau, pentru ca mereu dorim sa iti rezolvam problemele cat mai repede si sa facem ca lucrurile sa fie posibile oricui, Mediapress iti publica in ziare de circulatie nationala sau locala comunicatul de presa.Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa alegi ziarele in care doresti sa fie publicat comunicatul de presa, ca mai apoi sa efectuezi o singura plata, nu o multitudine de plati catre fiecare ziar in parte.

Revin cu intrebarea de la inceputul articolului “E usor, nu?”.Chiar e usor si nu iti ocupa nici din timpul pe care l-ai putea folosi intr-un mod constructiv pentru promovarea activitatii/firmei.Intrebarea era evident una retorica, dat fiind faptul ca trebuie doar sa efectuezi un apel si o sa ai comunicatul de presa publicat in orice ziare doresti.

Pentru datele de contact poti intra pe www.mediapress.ro , la pagina “Contact”.Acolo o sa gasesti numerele de telefon pentru departamentele “Mare publicitate” si “Mica publicitate”.Colegele noastre te vor indruma si te vor ajuta in vederea publicarii comunicatului.