Anunturi in ziare pentru proiecte cu fonduri U.E.

Dupa cum probabil deja stiti, in cadrul proiectelor finantate de U.E. , sunt doua momente importante in care dumneavoastra trebuie sa promovati proiectul. La inceputul proiectului (inaintea derularii activitatilor) si in perioada de diseminare a proiectului (la sfarsit).

Luand la cunostinta aceste lucruri, Mediapress s-a pregatit si puteti oricand sa contactati un consultant pentru a va ajuta in procesul de publicare intr-un ziar national a unui comunicat de presa privind accesarea de fonduri europene.

Aceasta procedura complicata (in general), este acum redusa la un simplu apel telefonic.

Apelati consultantul Mediapress la numarul de telefon 0722.554.020 . In functie de bugetul alocat proiectului, o sa va oferteze ziarul national potrivit pentru publicarea anuntului.  Apoi va efectua macheta (continand siglele Guvernului, UE si Fondurilor Structurale) pe care trebuie sa o aprobati spre publicare in ziarul national ofertat.Pentru informatii suplimentare puteti vizita pagina pe site-ul Mediapress : Anunturi in ziare pentru proiecte U.E.

Dupa  primirea bunului de tipar si stabilirea ziarului in care urmeaza sa fie publicat anuntul veti primi factura fiscala si contractul.In cazul in care doriti, facture poate fi achitata si dupa publicarea anuntului dumneavoastra in ziarul ales.

In momentul in care anuntul a aparut in ziar vom expedia catre dvs , atat factura fiscala si contractul in original cat si doua exemplare ale ziarului respectiv.

Pentru a putea fi mai informat atunci cand contactati consultantul Mediapress, mai jos aveti 4 modele de anunturi pentru proiectele cu finantare de la Uniunea Europeana :

optime-an-mare
Model 1/8 A/N
12.8 x 8.9 cm
preturi incepand de la 300 lei
/ functie de ziar
Model 1/8 Color 12.8 x 8.9 cm
Model 1/8 Color
12.8 x 8.9 cm
preturi incepand de la 450 lei
/ functie de ziar
sfert-an-mare
Model 1/4 A/N
12.8 x 18.2 cm
preturi incepand  de la 500 lei
/ functie de ziar
sfert-color-mare
Model 1/4 Color
12.8 x 18.2 cm
preturi incepand de la 700 lei
/ functie de ziar