Cum public dizpozitivul sentintei judecatoresti in ziare nationale ?

De multe ori am vazut pe internet intrebari legate de publicarea dispozitivului sentintei judecatoresti in ziare nationale.Intrebarile sunau in felul urmator :

Buna seara,

Am o hotarare judecatoreasca si  trebuie sa public textul dispozitivului sentintei  intr-un ziar de larga circulatie ( intr-unul din ziarele nationale).  Cum procedez? Cat costa ? In cat timp apare in ziar?

Este obligatoriu ca publicarea dispozitivului sentintei sa fie intr-un ziar national si se publica la rubrica “Diverse“.

Ziare nationale : Adevarul, Romania Libera, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Curierul National, Bursa, Libertatea. Calculatia se face in functie de numarul de cuvinte si de ziar, fiecare ziar are alt pret.

Puteti intra pe www.mediapress.ro , alegeti ziarul, scrieti textul si aflati calculatia pe loc !

In momentul in care sunteti satisfacut de pretul unui ziar, urmati cei 3 pasi si alegeti din difersele metode de plata : card bancar, posta, ordin de plata bancar, curier.

Anuntul poate sa apara a doua zi daca efectuati plata pana in ora 14:00.

Dumneavoastra o sa aveti nevoie de un exemplar cu ziarul in care a aparut anuntul, asa ca noi o sa va trimitem ziarul la adresa lasata de dumneavoastra.Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti din formular optiunea “Vreau sa primesc ziarul”.

Mai jos aveti un model de anunt pentru dispozitiv sentinta judecatoreasca:

Prin sentinta civila nr. ……………………. in dosar nr. ………………………. la Judecatoria ………….. instanta a hotarat sa admita actiunea asa cum a fost modificata de catre reclamantul ………………………… cu domiciliul in ………….., str. ………., bl. ….. , sc. ….., ap. ……., jud. ………………., in contradictoriu cu parata ………………… cu ultimul domiciliu in …………, str. …………, bl. ……., sc. ….., ap. …….., jud. ……… .

Desface din culpa comuna casatoria inregistrata la nr. …………………. la Primaria …………. . Parata va relua numele de ………………. . Stabileste la parata locuinta minorului ……………… nascut la ……………. cu exercitarea comuna a autoritatii parintesti. Obliga reclamantul la ….. lei lunar pensie de intretinere catre parata pentru minorul …………………… incepand cu ………………. pana la majoratul minorului la act ca nu se solicita cheltuieli.Cu apel in 30 de zile de la comunicare.

Reamintim faptul ca acesta este doar un model de dispozitiv al sentintei judecatoresti ce poate fi publicat in ziarele nationale , urmand ca dumneavoastra sa il adaptati situatiei.