Cum public anunturi cu pierderi intr-un ziar national ?

O alta problema aparuta in viata de zi cu zi este cea legata de pierderea documentelor (legitimatii, documente ale firmelor, acte de identitate).Pentru ca unele documente sa fie declarate nule, dumneavoastra trebuie sa dati anunt in ziar pentru a demonsra ca documentele sunt cu adevarat pierdute.

Unii probabil se intreaba cum pot face asta sau la cine pot apela pentru a fi ajutati in situatia de fata.Mai inainte am scris despre cum sa publici anunturi in ziar sau cum sa dai o citatie in ziar, insa acum o sa scriu despre cum sa dati un anunt cu pierderi la ziarele nationale.

Pe site-ul Mediapress.ro puteti gasi la pagina de contact tot ce aveti nevoie pentru a contacta agentia si a publica anuntul dumneavoastra in ce ziare doriti si cat de repede doriti.Nu trebuie sa va plimbati pe drumuri sau sa incercati sa cautati de unde puteti da anuntul, ci il puteti da si telefonic sau chiar folosind Yahoo Messenger. Simplu, nu ?

Tot mai acum ceva timp am scris despre o anumita reducere pe care agentia o ofera clientilor autentificati pe site.Daca sunteti inregistrat pe site, puteti beneficia de o reducere de 7%.

Acum pot sa enumar foarte rapid si pasii pe care ar trebui sa ii urmati in vederea publicarii anuntului dumneavoastra  :

  1. Intrati pe www.mediapress.ro
  2. Mergeti la pagina “Contact”
  3. Alegeti departamentul pe care vreti sa il contactati si formati numarul de telefon
  4. Problema dumneavoastra este ca si rezolvata !