Cum sa publici anunturi in ziare ?

Probabil sunt multe persoane care nu stiu cum sa dea un anunt la ziar sau cum sa isi vanda bunurile.Acest blog isi propune sa va ajute cu sfaturi in aceasta privinta si sa publice constant promotii pentru a va ajuta sa publicati anuntul dumneavoastra in cat mai multe publicatii si sa vindeti lucrurile in cel mai scurt timp posibil.

Primul sfat ar fi sa va redirectionam catre Mediapress Advertising . Agentia Mediapress are mai multe pachete dintre care puteti alege si deasemenea puteti plati printr-o multitudine de metode (card, SMS, posta, banca, trezorerie, curierat).

Cei care folosesc site-ul Mediapress pentru a publicat anunturi, beneficiaza de un discount de 7%. Asta inseamna ca tot ce trebuie sa faceti pentru a primi discountul este sa va inregistrati pe site-ul www.mediapress.ro , sa publicati anuntul dupa ce v-ati autentificat pe site si primiti automat reducerea de 7%.

Pe langa publicarea anunturilor in ziare, puteti de asemenea sa comandati si publicarea acestora pe site-urile de profil.Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa verificati promotiile si pachetele ce sunt puse la dispozitie ( pachete de anunturi pe net sau de anunturi in ziare ).