Cum sa promovezi o licitatie si ce este o licitatie…

Ai de gand sa participi la o licitatie sau sa organizezi o licitatie ?

Daca asta ai de gand sa faci, poti sa te informezi sau sa informezi publicul in legatura cu asta beneficiind de servicii la pachet.

Licitatiile sunt un mod tot mai eficace de a primi oferte pentru serviciile tale sau pentru a obtine servicii la un pret avantajos.Nu trebuie sa ramai la premisa ca licitatiile sunt doar pentru oamenii de afaceri sau pentru cei cu bani, ci trebuie sa mergi pe ideea ca oricine poate sa participe la licitatii si sa profite de pe urma ofertelor.

Probabil esti o persoana ce isi doreste sa inceapa o mica afacere cu licitatii si nu stii de unde sa incepi.E in regula, nu s-a nascut nimeni invatat! Poti sa iti promovezi afacerea folosind pachetele de servicii de la www.mediapress.ro .

Ce inseamna o licitatie publica ?

Licitatiile publice au ca scop principal gasirea celui mai potrivit ofertant pentru realizarea unei lucrari din domeniul public. Licitatia publica se bazeaza pe principiul economic al concurentei, tocmai pentru ca autoritatile contractante sa se bucure de serviciile oferite de operatori economici care se potrivesc cel mai bine cerintelor lor si bineinteles bugetului stabilit.

Modalitatea cea mai transparenta de a derula aceste licitatiile publice este cea on-line, astfel astazi ne aflam in era licitatiilorpublice electronice, chiar daca licitatiile publice au fost mentionate in documentele istorice cu secole in urma.

Daca acest articol te-a ajutat in vreun fel sau crezi ca a fost interesant, dintribuie-l si prietenilor tai…poate o sa le fie de ajutor si lor.Poti folosi Facebook, Twitter sau il poti posta chiar pe forumuri.